Добре дошъл ако имаш регистрация влез или се регистрирай
AUTO-MASLA.COM  прави доставки на територията на цялата страна, посредством услугите на Еконт Експрес ООД и чрез изградената им мрежа от офиси. Доставката е безплатна за продукти на обща стойност над 100.00 лв. до офис на "Еконт Експрес ООД". За продукти (автомобилни масла, филтри, автоконсумативи, като акумулаторите не влизат в тази група) на обща стойност под 100.00 лв., цената на доставката с включени такси за наложен платеж до офис на "Еконт Експрес ООД" е за сметка на клиента.  Закупените продукти, ще бъдат доставени на посочения от клиента адрес във формата за поръчка. Сътрудник от AUTO-MASLA.COM ще се свърже с Вас на посочения валиден телефон за връзка за допълнителни уточнения относно поръчката и нейната доставка. При желание на фиксиран ден и час за доставка, клиентите ни могат да заявят това си желание при потвърждаване на поръчката чрез формата за поръчки или по телефона. Фиксираният час за доставка може да оскъпи цената на доставката от куриера и в този случай тази разлика е за сметка на клиента. В случай, че клиентите ни не се намират постоянно на посочения адрес за доставка, най-подходящо е да заявят получаване на продуктите директно от офиса на куриерската фирма, като посочат това в полето за коментар от формата за поръчка. Всяко масло предлагано от AUTO-MASLA.COM е закупено от официални дилъри в България и Германия, разполагаме с документи за произхода на всеки един продукт
ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ: 
Всеки потребител, който е закупил моторно масло или какъвто и да е друг продукт чрез този сайт, може да върне стоката в срок от 7 работни дни считано от получаването. Съгл. чл. 55 от ЗЗП "Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката". 
 
СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОСТАВКАТА: 
Срокът за окомплектоване на поръчката е от 1 до 5 работни дни и зависи от наличността на продуктите и адреса за доставка. Клиентите ни ще бъдат информирани за доставката с телефонен разговор в зависимост от данните, които са предоставили при заявяване на поръчката. След потвърждаване на наличността, поръчаните продукти при желание могат да бъдат получени и на място в нашия магазин. Получените поръчки от деня се обработват до 17:00 ч. и изпращат същия ден при наличие на артикулите, останалите се потвърждават в работно време и се уточнява кога артикулите ще могат да бъдат изпратени.
 
ПЛАЩАНЕ: 
Продуктите се заплащат с наложен платеж на куриера. Ние осигуряваме възможност и за предварително плащане на продуктите по банков път. Всяка пратка ще съдържа и касова бележка и документи за направеното плащане. Всички цени в сайта са с включен ДДС.
 
КАТЕГОРИИ
Предлагаме Ви масло:
Valvoline Comma Petronas
Предлагаме Ви филтри:
Topran Meyle Wix