„АУТО МАСЛА” ЕООД“ е създадена през 2017 година в гр. София, България. Дружество „АУТО МАСЛА“ ЕООД ЕИК 204898288 е със седалище и адрес на управление в гр. София, с. Бусманци ул. “Крива ливада” №3 с управител Кристина Николова.
„АУТО МАСЛА“ ЕООД е специализирала дейността си в сферата на моторните масла, авточастите, автоконсумативите и аксесоарите за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили и мотоциклети. Приоритетът на дружеството е всеки един клиент да остане доволен от получените продукти. Нашата цел е да предложим висококачествено обслужване, като съотношението качество и добра цена на предлаганите продукти на платформата WWW.AUTO-MASLA.COM е винаги на ниво, задоволявайки нуждите на своите клиенти. При нас винаги ще намерите вежливо, пълноценно и бързо обслужване, ще получите точния продукт, от който се нуждаете с гарантирано качество и произход.

Какво предлага „АУТО МАСЛА“ ЕООД:
-Доставка на автомобилни масла, авточасти, автоконсумативи и аксесоари от водещи световни производители.
-Безплатни компетентни консултации както в офиса, така и онлайн от квалифицирани специалисти.
-„АУТО МАСЛА” ЕООД се стреми винаги да бъде в крак с времето и непрекъснато обновява продуктите, които предлага, за да отговорят най-точно на желанията на своите клиенти.