„АУТО МАСЛА“ ЕООД извършва доставката на направените поръчки през сайта www.auto-masla.com, на територията на Република България посредством договорни отношения с куриерска фирма „СПИДИ“ АД и “Еконт Експрес ООД и чрез изградената им мрежа от офиси. Доставката е безплатна за продукти на обща стойност над 150.00 лв. до офис на “СПИДИ” АД. За поръчки на обща стойност под 150.00 лв., цената на доставката с включени такси за наложен платеж и тегло до офис на “Еконт Експрес“ ЕООД или “СПИДИ” АД или до адрес е за сметка на клиента. Закупените продукти, ще бъдат доставени на посочения от клиента адрес във формата за поръчка. Сътрудник от „АУТО МАСЛА“ ЕООД ще се свърже с Вас на посочения валиден телефон за връзка за уточнения относно поръчката и нейната доставка. При желание на фиксиран ден и час за доставка, клиентите ни могат да заявят това си желание при потвърждаване на поръчката чрез формата за поръчки или по телефона, като тази услуга се заплаща отделно, спрямо моментните тарифи на куриерската фирма и е за сметка на клиента. В случай, че клиентите ни не се намират постоянно на посочения адрес за доставка, най-подходящо е да заявят получаване на продуктите директно от офиса на куриерската фирма, като посочат това в полето за коментар от формата за поръчка.

СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОСТАВКАТА:

Срокът за окомплектоване на поръчката е от 1 до 5 работни дни и зависи от наличността на продуктите и адреса за доставка. Клиентите ни ще бъдат информирани за доставката с телефонен разговор в зависимост от данните, които са предоставили при заявяване на поръчката. След потвърждаване на наличността, поръчаните продукти при желание могат да бъдат получени и на място в нашия офис. Получените поръчки от деня се обработват до 15:30 ч. и изпращат същия ден при наличие на артикулите, останалите се потвърждават в работно време и се уточнява кога артикулите ще могат да бъдат изпратени.

ПЛАЩАНЕ:

Продуктите се заплащат с наложен платеж на куриера. Ние осигуряваме възможност и за предварително плащане на продуктите по банков път, чрез потребителски кредит или чрез виртуалния ПОС терминал. Всяка пратка ще съдържа стокова разписка или фактура, придружена с касова бележка и документи за направеното плащане. Всички цени в сайта са с включен ДДС.